Om Gåtilskolen.no

Gåtilskolen.no er en nettbasert applikasjon for å skape aktivitet og trivsel rundt det å gå til eller fra skolen. Resultatene fra elevenes registreringer kan brukes i undervisningen.

Vi er en HMS-tjeneste for elever.

Vår styrke

Vi har designet Gåtilskolen.no slik at det meste foregår automatisk. Dette gjør at alle brukere kan få gjort det de ønsker på nettstedet når de vil, fra hvor de vil. Alle brukeropplysninger og passord er sikret med kryptering. Din Gåtilskolen-konto kan enkelt administreres, og du kan hente ut rapporter som viser hvor langt klasser, trinn eller skolen er kommet til en hver tid.

Fordeler for deg

Vi tilbyr deg som bruker et pedagogisk opplegg som gjør at skolen kan bruke tiden på undervisning. Gåtilskolen.no gir din skole en glimrende måte å nå kravet om en times fysisk aktivitet for alle skoleelever uten å ofre undervisningstimer.

Spørsmål

Send oss gjerne en e-post, eller kontakt oss pr telefon 55 70 60 02, tastevalg 2.

Sort-hvit GTS-logo